Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
nutt napisał:
ajj Jasiu, Jasiu nie wiem co ty tam ciągniesz, obciągasz, obsługujesz i ile wyciągasz... ale proszę daruj sobie i zostaw te informacje dla siebie jak chcesz mogę dodać jakiś nowy wpis na forum, że poszukujesz kogoś kto cie tam w zbiorowym wysiłku doprowadzi do sukcesu... w koncu w k(d)upie siła co nie? ŚMIAŁO! a pan HeartB niech juz lepiej idzie tych swoich tuczników doglądać, bo po wpisach widać od razu gdzie jego miejsce
--------
Roslinko intelektualna, Pan HB laskawie obdzielil Cie komplementem relatywnie najbardziej nosnym dla Twej zdolnosci percepcji. Ale widze, ze poziom wyznaczylem zbyt ambitnie. Rozumiem, ze okreslony rodzaj hantli zwieksza Twe polkule. Ale co z tymi mozgowymi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Nati K.
(nutt)
Wiking
Cortez1 napisał:
nutt napisał:
ajj Jasiu, Jasiu nie wiem co ty tam ciągniesz, obciągasz, obsługujesz i ile wyciągasz... ale proszę daruj sobie i zostaw te informacje dla siebie jak chcesz mogę dodać jakiś nowy wpis na forum, że poszukujesz kogoś kto cie tam w zbiorowym wysiłku doprowadzi do sukcesu... w koncu w k(d)upie siła co nie? ŚMIAŁO! a pan HeartB niech juz lepiej idzie tych swoich tuczników doglądać, bo po wpisach widać od razu gdzie jego miejsce

"widze" i "rozumiem" to napewno nie slowa ktorych powinienes uzyc pozwol ze nie bede wdawac sie w dyskusje z kims kto ma pustą przestrzen miedzy uszami pozdrawiam serdecznie srodkowym palcem...
--------
Roslinko intelektualna, Pan HB laskawie obdzielil Cie komplementem relatywnie najbardziej nosnym dla Twej zdolnosci percepcji. Ale widze, ze poziom wyznaczylem zbyt ambitnie. Rozumiem, ze okreslony rodzaj hantli zwieksza Twe polkule. Ale co z tymi mozgowymi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nutt napisał:
jasta102 napisał:
Natalko przegapiłaś, ewentualnie jeszcze Cię nie było w Królestwie
ale zerknij
www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...y_do_stavangeru.html

nie no dziekuje nie otwieram linkow od nieznajomych typow pozdrawiam

czegóż się nie robi dla pięknych Polek
....
Anna Lisewska, 21-latka, która bije seksualny rekord, opublikowała na swoim blogu wyniki badań na HIV, zaprzeczając tym samym, że jest nosicielką.
Dziewczyna od 24 maja jest w trasie, przemierzając już nie tylko kolejne polskie miasta, ale i europejskie stolice. Cel? Chce pobić rekord i zaliczyć 100 tys. mężczyzn na całym świecie.
"Dlaczego kobiety atakują mnie najczęściej? Potrafię i daję facetom to, czego oni chcą najbardziej" - uważa. "Seks bez wymówek, seks każdego rodzaju. Nie boli mnie głowa, nie jestem zmęczona. Nie mam pretensji do facetów, że za mało zarabiają. Kocham seks i bawię się nim. Drogie koleżanki - nie jestem taka, jak Wy, czyli leniwa w seksie" - podkreśla.
www.pomponik.pl/plotki/news-polka-bijaca...ki-badan,nId,1017090
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Nati K.
(nutt)
Wiking
jasta102 napisał:
[quote]nutt napisał:
jasta102 napisał:
Natalko przegapiłaś, ewentualnie jeszcze Cię nie było w Królestwie
ale zerknij
www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...y_do_stavangeru.html

fajnie, ze jestes taki oczytany mysle ze pomyliles watki i zdecydowanie powinienes przeniesc sie do "grup zainteresowan" tam na pewno zablysniesz

....
Anna Lisewska, 21-latka, która bije seksualny rekord, opublikowała na swoim blogu wyniki badań na HIV, zaprzeczając tym samym, że jest nosicielką.
Dziewczyna od 24 maja jest w trasie, przemierzając już nie tylko kolejne polskie miasta, ale i europejskie stolice. Cel? Chce pobić rekord i zaliczyć 100 tys. mężczyzn na całym świecie.
\"Dlaczego kobiety atakują mnie najczęściej? Potrafię i daję facetom to, czego oni chcą najbardziej\" - uważa. \"Seks bez wymówek, seks każdego rodzaju. Nie boli mnie głowa, nie jestem zmęczona. Nie mam pretensji do facetów, że za mało zarabiają. Kocham seks i bawię się nim. Drogie koleżanki - nie jestem taka, jak Wy, czyli leniwa w seksie\" - podkreśla.
www.pomponik.pl/plotki/news-polka-bijaca...ki-badan,nId,1017090
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Natalko
nie trzymaj do końca w napięciu
której części ciała Twojego czegoś brakuje i chcesz poprawić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
nutt napisał:
Cortez1 napisał:
nutt napisał:

\"widze\" i \"rozumiem\" to napewno nie slowa ktorych powinienes uzyc pozwol ze nie bede wdawac sie w dyskusje z kims kto ma pustą przestrzen miedzy uszami pozdrawiam serdecznie srodkowym palcem...
--------

-------
Srodkowy swoj palec zajmij jednak dotychczasowa dzialalnoscia, nie mam ambicji robienia soba mu konkurencji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
Natalko

------
Tipsom - lakieru. Mniemam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Nati K.
(nutt)
Wiking
HeartB napisał:
nutt napisał:
Cortez1 napisał:
nutt napisał:

\\\"widze\\\" i \\\"rozumiem\\\" to napewno nie slowa ktorych powinienes uzyc pozwol ze nie bede wdawac sie w dyskusje z kims kto ma pustą przestrzen miedzy uszami pozdrawiam serdecznie srodkowym palcem...
--------

-------
Srodkowy swoj palec zajmij jednak dotychczasowa dzialalnoscia, nie mam ambicji robienia soba mu konkurencji.

uderz w stol a nozyce sie odezwa wpis ten nie byl do ciebie ale skoro juz sie utozsamiles z tym to najwidoczniej ambicji nie masz zadnych i przypuszczam ze konkurencją nie byłbyś dla zadnego palca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Nati K.
(nutt)
Wiking
HeartB napisał:
jasta102 napisał:
Natalko

------
Tipsom - lakieru. Mniemam.

płytkosc twoich wypowiedzi odzwierciedla tylko i wylacznie samego ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Natalia dzióbka nie potrafi zrobić i szuka trenera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1